Επικοινωνία 211 10 88 400

ΝΑΙ... ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ!!!

Πρώτα απ’ όλα, προηγήθηκε μια μεγάλη επιστημονική έρευνα στο πως να δημιουργήσουμε τη σειρά των προϊόντων μας.Ένας συνδυασμός έρευνας-ανάπτυξης, επιστήμης και ιδεών συνέβαλαν στον τρόπο που δημιουργήθηκε η σειρά των προϊόντων μας.Εδώ θα διαβάσεις βήμα προς βήμα πώς φτάσαμε ως εδώ.

Το στάδιο της έρευνας και της ανάπτυξης ακούγεται βαρετό και κάτι το οποίο απευθύνεται μόνο σε σπασίκλες ή άτομα με λευκές στολές. Ωστόσο, για να πετύχει κανείς και γίνει σωστά το εγχείρημα, πρέπει να ξεκινήσει από το στάδιο της έρευνας και της ανάπτυξης. Ξέραμε τι θέλαμε να κάνουμε - να κρατήσουμε τα αθλητικά μας παπούτσια καθαρά και όσο πιο καινούργια γίνεται χωρίς να τα καταστρέψουμε. Όντας φανς των sneakers και οι ίδιοι, αντιλαμβανόμαστε τον «πόνο» του να μην έχεις καθαρά παπούτσια. Συνεπώς, δεν θα σταματούσαμε μέχρι να ήμασταν χαρούμενοι με το τελικό αποτέλεσμα. Τότε, και μόνο τότε θα δείχναμε στον κόσμο ποιοι είμαστε πραγματικά, προσφέροντάς στα αγαπημένα τους αθλητικά την αίσθηση της φρεσκάδας του κουτιού.

Περάσαμε από αρκετά στάδια πριν καταλήξουμε στη δημιουργία του πρώτου μας προϊόντος: το Crep Protect Spray. Σκεφτήκαμε αρκετούς εναλλακτικούς τρόπους περιποίησης των παπουτσιών, αλλά καταλήξαμε στη σπρέι μορφή επειδή αποτελεί τον ευκολότερο τρόπο που όλοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν.

Έπειτα ερευνήσαμε και δοκιμάσαμε διαφορετικές λύσεις, προτού καταλήξουμε στη χρήση της νανοτεχνολογίας η οποία μας έδωσε αυτό ακριβώς που χρειαζόμασταν. Κάτι αποτελεσματικό που είναι αόρατο με γυμνό μάτι και δεν φθείρει με κανένα τρόπο το υλικό του παπουτσιού.

Στη συνέχεια, ήταν το διασκεδαστικό μέρος. Ρίξαμε όλα τα είδη υγρών λεκέδων σε μερικά παπούτσια για να δούμε πόσο αποτελεσματικό ήταν το σπρέι και προς έκπληξή μας, οι λεκέδες εξαφανίστηκαν ανεξάρτητα από το είδος του υγρού, σαν να υπήρχε μία αόρατη δύναμη που τα τραβούσε μακριά. Αυτή ήταν η πραγματική στιγμή που γεννήθηκε το Crep Protect.