Επικοινωνία 211 10 88 400

 

ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΛΕΚΕΔΕΣ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΑΣ ΤΟ Crep Protect Wipes ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ

Τα Crep Protect Wipes είναι διαφορετικά από όλα τα άλλα μαντηλάκια της αγοράς, επειδή έχουν σχεδιαστεί ειδικά για παπούτσια. Δεν είναι μόνο φανταχτερά, ανασυσκευασμένα μωρομάντηλα. Μόλις ανοίξετε το πακέτο, θα δείτε ότι και οι δύο πλευρές είναι διαφορετικές. Υπάρχει μια πιο σκληρή πλευρά και μια ομαλότερη πλευρά. Και οι δύο κάνουν διαφορετικά πράγματα, αλλά και οι δύο συνδυάζονται για να σας δώσουν μια ολοκληρωμένη λύση για τα παπούτσια σας. Τα μαντηλάκια βγαίνουν σε ένα ωραίο μεταλλικό κουτί, με 12 τεμάχια. Να πώς προτείνουμε να χρησιμοποιείτε τα μαντηλάκια για μέγιστο αποτέλεσμα.

Η τραχύτερη πλευρά του Crep Protect Wipe είναι για σκληρότερους, πιο κηλιδωμένους λεκέδες στα παπούτσια σας. Για παράδειγμα, εάν υπάρχει ένα άσχημο μαύρο σημάδι που σας ενοχλεί εδώ και μήνες, η λύση για τα παπούτσια σας είναι να χρησιμοποιήσετε την τραχιά πλευρά πρώτα η οποία και θα κάνει το μεγαλύτερο μέρος της σκληρής δουλειάς για τον καθαρισμό.

Η μαλακότερη πλευρά του Crep Protect Wipe είναι για λεκέδες που είναι λιγότερο επίμονοι και οι οποίοι χρειάζονται μόνο ένα γρήγορο σκούπισμα. Αυτή είναι η πλευρά που ενδείκνυται να χρησιμοποιήσετε εάν βρίσκεστε εν κινήσει και απλά θέλετε να δώσετε τα παπούτσια σας γρήγορο φρεσκάρισμα για μια εντυπωσιακή «είσοδο» όπου κι αν πηγαίνετε!

Τα Crep Protect Wipes είναι σχεδιασμένα να μεταφέρονται με πολλούς τρόπους. Ρίξτε ολόκληρο το κουτί των 12 τεμαχίων στο σακίδιο σας και γυρίστε όλο τον κόσμο ή απλώς πάρτε ένα ή δύο μαντηλάκια στην τσέπη σας ή στο πορτοφόλι σας και είστε έτοιμοι για τα πάντα στην καθημερινότητα.