Επικοινωνία 211 10 88 400

ΤΟ Crep Protect Spray ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ. ΕΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΩΣΤΑ, ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΑΠΩΘΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ

Πρώτα απ΄ όλα - θα πρέπει να αγοράσετε το Crep Protect Spray. Το έχετε; Ωραία! Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε το Crep Protect Spray, τότε θα χρειαστεί να δώσετε στα παπούτσια σας μια διπλή επίστρωση. Αυτό σημαίνει ότι ψεκάζετε μία φορά, το αφήνετε να στεγνώσει και στη συνέχεια ψεκάζετε ξανά. Μετά από αυτό, θα χρειαστεί να βάλετε στα παπούτσια σας άλλη μία επίστρωση. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζετε ότι τα παπούτσια σας θα έχουν τη μέγιστη δυνατή προστασία και θα απωθούν τα υγρά. Έτσι, τώρα που το γνωρίζετε, είστε έτοιμοι να αρχίσετε να προστατεύετε τα παπούτσια σας με το Crep Protect!

Όταν ψεκάζετε τα παπούτσια σας με το Crep Protect Spray, κρατήστε το μπουκάλι σε απόσταση 20 εκατοστών από τα παπούτσια σας και ψεκάστε ένα μόνο στρώμα. Μην επιμείνετε πολύ και μουσκέψετε το ύφασμα των παπουτσιών σας - αυτό δεν πρόκειται να σας βοηθήσει ή να τα προστατεύσετε περισσότερο. Τώρα, αφήστε τα να στεγνώσουν.

Αυτό είναι το διασκεδαστικό μέρος - βλέποντας το Crep Protect Spray σε δράση. Είμαστε κι εμείς ενθουσιώδεις, αλλά δεν πρόκειται να σας ενθαρρύνουμε να τρελαθείτε και να αρχίσετε να ρίχνετε όλα τα είδη υγρών στα παπούτσια σας! Βέβαια (και αυτό είναι το διασκεδαστικό μέρος), αν θέλετε, μπορείτε! Το Crep Protect είναι τόσο καλό.

Το Crep Protect Spray διαρκεί έως και 4 εβδομάδες, γι αυτό προτείνουμε περίπου 3 με 4 εβδομάδες μετά τον πρώτο ψεκασμό, να συμπληρώσετε στα παπούτσια σας με άλλη μια επικάλυψη. Το Crep Protect Spray δεν καταστρέφει την όψη, την αίσθηση ή το σχήμα των παπουτσιών σας με οποιονδήποτε τρόπο, έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όσες φορές θέλετε