Επικοινωνία 211 10 88 400

CREP PROTECT

Η απόλυτη ανθεκτικότητα στο νερό και στους λεκέδες!

Με μία εφαρμογή του Spray, τα παπούτσια έχουν μέχρι και 4 εβδομάδες προστασία από τα υγρά. Προστατέψτε έως και 12 παπούτσια με 1 κουτί CP Spray!

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το απόλυτο ατού. της σειράς Crep Protect - Crep Protect Spray. Φανταστείτε την εποχή πριν το Crep Protect, όταν χύνοντας λίγο υγρό κατά λάθος, αυτό θα ήταν και το τέλος της καθαρής εμφάνισης του παπουτσιού σας.

Μπήκαμε στο εργαστήριο με μία πρόθεση – να μην αφήσουμε τα υγρά να καταστρέφουν τα παπούτσια σας, ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε το στυλ σας και την καθαριότητά τους για όσο το δυνατόν περισσότερο. Βγήκαμε από το εργαστήριο με το μοναδικό Crep Protect Spray. Τώρα μπορείτε να κρατήσετε έως και 12 ζευγάρια παπούτσια προστατευμένα από υγρά έως και 4 εβδομάδες ακόμα κι αν τα παπούτσια σας είναι σουέντ, nubuck ή καμβάς. Τα αθλητικά σας προστατεύονται από ένα αόρατο στρώμα προστασίας υγρών.

Όπως είπε κι ένας σπουδαίος άνθρωπος κάποτε - μπορούμε να σας δείξουμε καλύτερα από ό,τι μπορούμε να σας πούμε! Δοκιμάστε το Crep Protect Spray για να δείτε τη διαφορά.